måndag 5 juli 2010

Dag 1

Så där ja! Då är snart första dagen på min diet avklarad. Har gått förvånansvärt bra faktiskt.
Började dagen med en omelett på ägg, fetaost, tomat och färsk basilika. Smakade bra! Kaffe till det såklart och så vatten.
Till lunch grillade jag kött och åt sallad till samt en fet god pepparsås. Det slank ju ner utan större problem! Sedan har jag ätit massor av nötter och nu ikväll blir det lite parmesanost och tomater tänkte jag.
Måste handla i morgon så jag har lite småplock hemma som jag kan äta när jag är sugen. Min favorit är ju mosat kokt ägg blandat med tonfisk och majonäs... mmmm.. Har känt av ett sjuhelsikes godissug hela dagen. Bara för att jag vet att jag inte får. Men då har herr tuggumi fått rycka in!
Skulle egentligen tränat nu, men jag känner att jag har lite dåligt med energi den här dagen, vet att det ändrar sig men dag ett är alltid jobbigast. Så det blir en vilokväll här nu.
Ska inte väga mig förrän på fredag så får vi se vad som hänt... 5 kilo ska bort och jag hoppas att hälften av det är borta på två veckor.. gärna allt såklart, men det är nog lite väl optimistiskt skulle jag tro!

2 kommentarer:

  1. Hejja Mary! Detta fixar du galant! :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. tack gömman! ser redan fram emot fredag och efterrätten! *dregglar*
    love

    SvaraRadera