söndag 4 juli 2010

Girlish med bubbel och rosé!

Har haft en fantastiskt rolig helg! I fredags satt vi ute hos grannarna till klockan halv tre på natten. Semesterkänsla! Grill och lite mojitos... najs!
I går skulle korven sova första natten hos ägget så mammsen brummade till Freeport, köpte ett par klackedojor från Fornarina, mycket snygga! Körde vidare till Åsa och träffade underbara vänner från Östersund som jag inte sett på tre år. Sååå mysigt! Sedan bar det av till Anna för att äta 3 kilo kräftor, lite rosé och bubbel och sen gick vi ut. Provade den nya champagnerian, gamla Gossip, men det var en besvikelse... Gott med bubbel såklart, men det var bara 18-åriga brats som hängde där så vi drog ganska snart vidare till Lipp. Där blev vi kvar till tre innan vi åkte hem och nanade.
Gott med sovmorgon... ooooh yes! Avslutade helgen med en lång, lång brunch på Incontro. Tur att den nästan levde upp till kostnaden. Där fanns ALLT! Pizza, bruschetta, pasta, omelett, bacon, salami, parmesanost, smoothies, pannkakor, pajer, Tiramisu... u name it!
När vi kom dit kom en servitris och visade oss ett bord och frågade vad vi ville ha att dricka. Vi tog var sin jos. Sen gick vi lös på buffén. Vi gjorde av med 4 tallrikar var, så fort vi hade lagt ner besticken så kom dom och dukade av! hahaha, fy för att jobba som diskare där!
När vi skulle betala så sjönk fempoängaren till 3,5... Brunchen kostade 150:- och josen, som tydligen inte ingick, 45:- FÖR EN JOS!? Nä... falsk marknadsföring!

Men jag är fortfarande mätt i alla fall.
I morgon kör jag igång med GI igen. Stenhårt! Känner mig riktigt motiverad så det ska bli intressant att se om det ger resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar